Joan Basagañas, nou alcalde de Sant Just Desvern

Imprimeix

Pren el relleu de Josep Perpinyà i ostentarà el càrrec fins al 2023

Joan Basagañas i Camps va ser escollit ahir nou alcalde de Sant Just Desvern en el Ple municipal extraordinari, prenent el relleu de Josep Perpinyà. Basagañas ha promès el càrrec d’alcalde, que ostentarà fins al 2023. El candidat socialista ha comptat amb nou vots favorables, set del PSC, un de Movem i un del regidor no adscrit. D’altra banda, Laia Flotats (JuntsxCAT-PAR) ha obtingut quatre vots, Carles Garcia (CUP-AMUNT) n’ha obtingut un i s’han produït tres abstencions. El Govern Municipal seguirà format per la coalició dels grups municipals del PSC i Movem.

En6LuuaXcAEsmVU

En l’acte de presa de possessió del càrrec, Joan Basagañas va avançar el nou cartipàs, que s’oficialitzarà en un proper Ple, i va mostrar la seva intenció de seguir el full de ruta ja dissenyat pel govern municipal amb cinc grans eixos: l’atenció social als col·lectius més castigats per la crisi de la Covid-19, l’accés a l’habitatge, la sostenibilitat, el desplegament de la ciutat de 20.000 habitants i la seguretat i la convivència. Basagañas va assegurar que sempre ha entès la política “des del diàleg, la negociació i, quan és possible, l’acord” i es va comprometre a treballar perquè l’Ajuntament de Sant Just Desvern segueixi sent una institució valorada i respectada.

En6PT9IXYAArub

En acabar el ple de presa de possessió del nou alcalde, es va celebrar un segon ple extraordinari, en què el ple va prendre coneixement de la renúncia de l’acta de regidor de Josep Perpinyà.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Just Desvern