JxCat aparta Eduard Pujol i el suspèn de militància

El martorellenc ha estat denunciat per un possible cas d'assetjament sexual

La vicepresidenta i portaveu de JxCat, Elsa Artadi, ha explicat aquest dilluns en roda de  premsa que la renúncia a l’acta de diputat anunciada pel fins ara portaveu parlamentari, Eduard Pujol, és fruit de “mesures polítiques” que el partit ha decidit prendre després d’una denúncia interna que ha rebut la direcció per un cas de possible assetjament sexual.

Segons Artadi, el secretari general de JxCat, Jordi Sánchez, va tenir coneixement dels fets diumenge, durant un permís penitenciari, i una immediata reunió de la cúpula aquest dilluns ha decidit actuar amb contundència. “Són uns fets que poden apuntar a una conducta que podria ser considerada d’assetjament sexual”, ha concretat Artadi.

eduard pujol jxcat sergi alcazar11 1 630x630

És per això que JxCat ha apartat Pujol, “ha parlat amb ell” perquè renunciés a la seva acta de diputat tal i com el grup parlamentari ha anunciat aquest matí que ha fet ja- i ha decidit “suspendre de militància”  l’exdiputat de forma cautelar.

“Sànchez va decidir actuar de forma contundent i urgent. No ens pertoca al partit jutjar-ho, ni fer una investigació. Prenem mesures polítiques i acompanyem les persones. És ell qui ha de donar explicacions”, ha indicat Artadi. La vicepresidenta i portaveu de JxCat s’ha negat a “donar més detalls dels fets”, i s’ha limitat a explicar que les mesures preses han estat parlades amb la direcció del partit i compten amb l’aval del president del grup parlamentari, Albert Batet.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix