Adrià Carrasco: “Estàvem davant d’un muntatge polític, judicial i policial”

Imprimeix

L’activista espluguí del CDR afirma, després de l’absolució de la Tamara Carrasco, que “això ho han de pagar d’alguna manera”

L'activista dels CDR, Adrià Carrasco, ha celebrat l'absolució de la també membre dels CDR Tamara Carrasco, però ha denunciat que l'estat espanyol hagi utilitzat "acusacions desorbitades" per instaurar "por" i reprimir les protestes independentistes. "Ens confirma que estàvem davant d'un muntatge polític, judicial i policial", ha dit l’espluguí en declaracions a l'ACN.

tamara adria

Poc després de la detenció de la Tamara Carrasco, l'Adrià va fugir a Bèlgica abans que el detinguessin per les protestes posteriors a l'1-O. Encara investigat per presumptes desordres públics, l'Adrià no té clar que l'absolució de la Tamara l'ajudi a ell a tornar a Catalunya. "No hi posaria la mà al foc", ha assegurat. Tanmateix, considera que la sentència "marca un precedent en el context dels CDR" i el seu dret a la protesta.

L'Adri ha trucat a la Tamara just després de fer-se pública la sentència per compartir "l'alegria" per la seva llibertat i innocència. Ha lamentat el "patiment" de la Tamara en aquests tres anys de procediment judicial. "Això ho han de pagar d'alguna manera", ha afirmat.

Redacció / Fotos: Arxiu