Tamara Carrasco diu que “mai” va donar directrius de cap classe

L’activista viladecanenca explica que només es va limitar passar informació d’una assemblea oberta, mentre que l’acusació no ha pogut acreditar l’origen de la conversa de WhatsApp

L’activista viladecanenca Tamara Carrasco ha assegurat aquest dilluns que “mai” va donar directrius de cap classe a través de WhatsApp i que simplement va “traspassar” la informació d’una assemblea oberta a un grup de persones en “una conversa privada”.

En la seva declaració al jutjat 25 de Barcelona, Carrasco ha afegit que no s’hagués imaginat mai una reacció tant “desproporcionada” a l’àudio que va gravar el 2018 i ha deixat clar que se l’està jutjant “per ser qui és i pensar com pensa.”

1601285190185

Sobre l’origen de l’àudio, cap dels agents de la Guàrdia Civil que van portar la investigació han pogut acreditar el seu origen més enllà d’assegurar que “corria per la xarxa” i que fins i tot el van publicar alguns mitjans de comunicació, que no han concretat.

El judici s’ha celebrat gairebé dos anys i mig després que el 10 d’abril de 2018 la Guàrdia Civil detingués Tamara Carrasco a casa seva. L’acusaven de terrorisme, rebel·lió i sedició. Aquest dilluns però s’ha assegut al banc dels acusats perquè la Fiscalia del TSJC considera que va cometre un delicte d’incitació de desordres públics i acusa l’activista d’haver enviat un missatge de veu a través de WhatsApp on “impartia directrius per accions reivindicatives dels CDR durant la Setmana Santa del 2018”. Per tot això sol·licita una pena de set mesos de presó.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix