Terretrèmol polític al plenari de juliol a Begues

Imprimeix

Els grups polítics municipals de l’oposició van abandonar el Ple “davant la manca de respecte i educació bàsica que es mereix la institució”

Els grups polítics municipals de l ́oposició que formem part de l’Ajuntament de Begues -ERC, PSC, Ciutadans, CUP i BEC- van decidir abandonar el Ple Municipal “davant la manca de respecte i educació bàsica que es mereix la institució, els seus representants i, per extensió, tota la ciutadania beguetana.”, segons expliquen en un comunicat, que afegeix que el Ple “va ser vergonyós perquè es van produir atacs personals, amb faltes reiterades a la dignitat, sense la més mínima educació i cortesia política vers tots els regidors i les regidores que no formem part.”

A més, els grups polítics municipals firmants del comunicat expliquen que “és inadmissible i molt desagradable el to superb, prepotent i mancat del més mínim respecte que s’està fent servir en els darrers plens. I així no es pot fer política. Tots i totes nosaltres sempre aportem des de la llibertat d’expressió i pensament polític els nostres comentaris. A voltes des de la discrepància política, però sempre expressant amb respecte i assertivitat el nostre posicionament que representem a través dels 1.910 vots, és a dir, el 51,51% dels votants de les passades eleccions municipals d’ara fa un any.”

En el comunicat també es manifesta també que “creiem fermament que l’alcaldessa-presidenta del plenari hauria de vetllar en tot moment perquè hi hagi respecte a totes i cadascuna de les intervencions dels portaveus dels grups municipals.  Tant de bo els fets succeïts en el darrer Ple siguin un punt d’inflexió que signifiqui un retorn al debat constructiu, educat, net i plural. Per la nostra part sempre ens trobareu en el diàleg, el respecte i la recerca dels acords polítics pel benefici del conjunt de la ciutadania beguetana.”

Redacció / Fotos: Aj. Begues