Podem-Cornellà renuncia a l’assignació del seu grup municipal

Imprimeix

Ha decidit donar l’import dels mesos d’abril i maig al fons de contingència de l’Ajuntament per ajudar a pal·liar els efectes de la pandèmia en el municipi

El grup municipal de Podem-Cornellà va renunciar l’assignació mensual dels mesos d’abril i maig que tots els grups polítics amb representació consistorial reben. Amb la seva decisió vol contribuir a reduir els efectes econòmics i socials que la pandèmia de la COVID-19 tindrà en el municipi baixlllobregatí.“Els diners aniran a parar a fons de contingència de l’Ajuntament, que té com a objectiu dotar de fons a les partides excepcionals necessàries per mitigar els danys que el coronavirus causi a l’economia local”, explica el grup municipal en el comunicat.

ERU1jmMWsAUNoZo

A la reunió de portaveu dels grups municipals, amb data de 27 de març, Podem-Cornellà va proposar a la resta de grups la renúncia a l’assignació municipal. La quantia d’aquesta és de 1.500 euros per grup polític i 304 euros addicionals per cada regidor. Concretament, Podem-Cornellà compta amb dues regidores -Elisabeth García i Maria del Carmen López- per la qual cosa un total de 4.216 euros aniran al fons de contingència.

“Aquestes accions entren dins de la filosofia de la nostra formació en la qual existeix, a diferència d’altres partits, una limitació en el salari dels càrrecs polítics i renuncia als seus privilegis obtinguts només pel fet de tenir un càrrec”, expliquen.

Redacció / Fotos: Podem-Cornellà