IAC-CATAC denuncia “la contractació irregular” de l’exalcaldessa Rallo

Imprimeix

La sesrovirenca ha estat denunciada pel sindicat que considera que no té “experiència recent en aquesta professió” després de ser contractada com a psicòloga de reforç

Segons un comunicat d’IAC-CATAC, el sindicat demanarà a la Secretaria de Mesures Penals “els criteris de selecció i la revisió de totes les contractacions realitzades per aquesta via”. Així mateix, elevarà les oportunes “denúncies contra els responsables del departament que hagin facilitat contractacions irregulars que han pogut perjudicar a tercers de bona fe.”

unnamed rallo

Aquesta situació neix després que IAC-CATAC pogués constatar que l’exalcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Maria del Carme Rallo, va ser contractada com a psicòloga de reforç sense que “consti experiència recent en aquesta professió”. El sindicat considera que “és sorprenent que amb els currículums de provada experiència professional que es van presentar, la idoneïtat per als llocs tècnics sigui la militància política”. Cal recordar que Rallo pertany a ERC-Sant Esteve Sesrovires. IAC-CATAC assegura que ha estat coneixedora que el procés de contractacions dels reforços de tractament des de l’inici de la crisi sanitària “ha estat una eina per a col·locar parents, amics i coneguts. Algú pensava el contrari al Departament de Justícia i més concretament de la Secretaria de Mesures Penals?.”

Redacció / Fotos: Arxiu