Demanen a l’Ajuntament del Prat un homenatge als morts pel coronavirus

Imprimeix

La plataforma Marea de Pensionistas y Jubilados del municipi no creu adequat, a l’actual moment, anomenar l’exalcalde Lluís Tejedor fill adoptiu de la ciutat

La plataforma Marea de Pensionistas y Jubilados del Prat de Llobregat recorda que al municipi baixllobregatí hi ha hagut moltes persones que han perdut la vida per la COVID-19 i reclama a l’Ajuntament, en un comunicat, que faci un homenatge i recordatori a aquells veïns i veïnes que han estat “víctimes de la terrible pandèmia.”

104086229 3159663324094647 3928212889029246540 o

Lluis Tejedor mantener ICV batalla TINIMA20150516 0020 5

A més, la plataforma es mostra en contra que es faci, en un moment de crisi sanitària, un acte per declarar Lluís Tejedor, exalcalde del Prat de Llobregat, fill adoptiu de la ciutat. En aquest sentit no dona cap tipus de suport a aquesta iniciativa. Marea de Pensionistas y Jubilados del Prat de Llobregat considera que no és el moment adequat “de significar i recordar un exservidor públic donat el context que ens trobem. Estem patint circumstàncies d’alarma sanitària que ens ha deixat desenes de mils de persones mortes i paral·lelament com a conseqüència una disrupció econòmica sense precedents, que canviarà el paradigma de les nostres societats”. A més, la plataforma explica que “som un moviment social de caràcter transversal, heterogeni i sense color polític. Per aquests motius i d’independència política de la nostra organització no volem donar una resposta favorable a l’anomenament de l’exalcalde, Lluís Tejedor, o qualsevol altre polític. Més enllà de qualsevol valoració sobre una gestió que obeeix més a criteris de consensos polítics que una presència unipersonal.”

Redacció / Fotos: Marea de Pensionistas y Jubilados del Prat de Llobregat