Ciutadans s’incorpora al govern municipal de Sant Esteve Sesrovires

Imprimeix

El PSC i el grup municipal taronja signen un acord “per garantir la governança del municipi”, segons els socialistes

Els grups municipals sesrovirencs del Partit dels Socialistes de Catalunya i Ciutadans han arribat a un acord per “garantir la governança a Sant Esteve Sesrovires”, segons indica el PSC. Així es consolida la voluntat d’Enric Carbonell, alcalde del municipi, i del PSC de formar un govern estable que fes front als reptes del mandat i que treballés pel bé de tots i totes les veïnes de Sant Esteve Sesrovires. Ciutadans assumeix les àrees d’Hisenda i Noves Tecnologies i la segona Tinença d’alcaldia, i compartirà govern també amb ARASes.

EZSTxqpXYAEYZpX

Tal com explica l'alcalde Enric Carbonell "la Covid 19 ha posat ha capgirat el nostre dia a dia, molts i moltes han patit la malaltia o han hagut d'acomiadar-se de éssers estimats. Els efectes d'aquesta crisi incideixen en la nostra economia i la nostra societat, més ara que hem de fer front a la desescalada. Toca fer un pas endavant en treballar conjuntament des de l'empatia, la solidaritat i una voluntat ferma de generar impulsos positius i de treballar en equip. Aquesta manera de fer i pensar és necessària no només en l'àmbit familiar, econòmic o associatiu sinó també en el polític."

download 1 carbonell

Una voluntat que també ha entès el grup local de Ciutadans, segons manifesta el PSC, que ha ofert la seva disposició per incorporar-se al govern municipal per fer efectiva la seva capacitat d'aportar idees, iniciatives i compromís per tirar endavant propostes i avançar en la nostra recuperació social i econòmica.

Des del PSC "agraïm aquesta voluntat i, amb la signatura de l'acord annex la fem efectiva, garantint al seu representant que compartirem la responsabilitat del govern amb lleialtat i respecte a la tasca que se li delega en un moment que el desplegament de l'administració electrònica ha pres molta rellevància", tal com explica la Primera Secretària, Roser Brosed. El PSC segueix obert a la incorporació d'altres grups municipals.

Per tant, el proper Ple municipal estarà compost per un govern amb sis regidors (quatre del PSC, un d’ARASes i un de Ciutadans) i set regidors a l’oposició (cinc d’ERC, un de Sesrovires en Comú i un d’Alternativa Unitària x Sant Esteve).

Radiografia

Les eleccions municipals de 2019 van deixar un escenari a Sant Esteve Sesrovires on el representant del Partit dels Socialistes de Catalunya, Enric Carbonell, va ser dipositari de la confiança de la majoria de regidors i regidores del Ple Municipal, malgrat que no va ser la llista més votada. El 2019 vam conformar el consistori en minoria, gràcies al suport de la resta de grups municipals i el gener de 2020, amb el mateix objectiu, es va incorporar a Ara i Sempre Sant Esteve amb una primera tinença d'alcaldia i la coordinació del conjunt d'àrees polítiques.

Redacció / Fotos: PSC-Aj. Sant Esteve Sesrovires