PSC, ERC i Junts per Castelldefels mantenen l’acord de Govern

Imprimeix

Les tres forces polítiques lamenten, respecten però no comparteixen “la decisió de Movem-ECP de sortir del Govern municipal”

PSC, ERC i Junts per Castelldefels seguiran endavant amb l’acord de Govern signat el juny de 2019, després que Movem En Comú Podem anunciés la seva decisió de marxar a l’oposició, el 15 de maig passat. Un acord que segueix vigent en el seu plantejament i que necessitarà una especial dedicació de tothom davant les conseqüències de la crisi de la COVID-19. La continuïtat de l’acord, segons els tres grups municipals, “és fruit de la voluntat de diàleg i de bona entesa entre les tres forces polítiques”, que asseguren que “la prioritat ara és donar resposta a les necessitats derivades de l’emergència sanitària. Govern, oposició i ciutadania hem de concentrar-nos en la reactivació de Castelldefels per no deixar ningú enrere. Per responsabilitat hem de focalitzar tots els esforços en la nova etapa que s’obre”.

D’aquesta manera, PSC, ERC i Junts es comprometen a “donar continuïtat i respectar el projecte de ciutat que compartim Govern i ciutadania, i que situa a les persones com a protagonistes del municipi. Una ciutat inclusiva, sostenible, educadora i feminista, que ha de continuar creixent en el camí del progrés, més enllà de la composició del Govern municipal.”

Els i les representants de les tres forces polítiques assumiran les responsabilitats que es deriven de la nova situació, que quedaran organitzades en quatre àrees de gestió “per donar resposta a les necessitats del present, i repensar el Castelldefels del futur.”

Les tres forces polítiques lamenten, respecten però no comparteixen “la decisió de Movem-ECP de sortir del Govern municipal”, i agraeixen “la seva dedicació al servei del municipi en els darrers 5 anys, convençudes que continuarem arribant a acords en el futur amb aquest espai polític en benefici de la ciutat.”

1560531755414

Durant la propera setmana i fins al 7 de juny, els regidors i les regidores de Govern es reuniran amb els regidors i les regidores de Movem-ECP per fer el traspàs de la gestió de les àrees de forma ordenada i endreçada. Una vegada finalitzat aquest procés s’aprovarà el nou cartipàs municipal.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Castelldefels