PSC, ERC i Junts per Castelldefels mantenen l’acord de Govern

Les tres forces polítiques lamenten, respecten però no comparteixen “la decisió de Movem-ECP de sortir del Govern municipal”

PSC, ERC i Junts per Castelldefels seguiran endavant amb l’acord de Govern signat el juny de 2019, després que Movem En Comú Podem anunciés la seva decisió de marxar a l’oposició, el 15 de maig passat. Un acord que segueix vigent en el seu plantejament i que necessitarà una especial dedicació de tothom davant les conseqüències de la crisi de la COVID-19. La continuïtat de l’acord, segons els tres grups municipals, “és fruit de la voluntat de diàleg i de bona entesa entre les tres forces polítiques”, que asseguren que “la prioritat ara és donar resposta a les necessitats derivades de l’emergència sanitària. Govern, oposició i ciutadania hem de concentrar-nos en la reactivació de Castelldefels per no deixar ningú enrere. Per responsabilitat hem de focalitzar tots els esforços en la nova etapa que s’obre”.

D’aquesta manera, PSC, ERC i Junts es comprometen a “donar continuïtat i respectar el projecte de ciutat que compartim Govern i ciutadania, i que situa a les persones com a protagonistes del municipi. Una ciutat inclusiva, sostenible, educadora i feminista, que ha de continuar creixent en el camí del progrés, més enllà de la composició del Govern municipal.”

Els i les representants de les tres forces polítiques assumiran les responsabilitats que es deriven de la nova situació, que quedaran organitzades en quatre àrees de gestió “per donar resposta a les necessitats del present, i repensar el Castelldefels del futur.”

  • La primera d’aquestes quatre àrees, centrada en Drets i Ciutadania: “Les persones són les protagonistes de Castelldefels. Una voluntat que encara hem de reforçar més davant l’emergència sanitària”.
  • La segona, en clau d’Espai Públic, “entès com a espai de trobada i de convivència veïnal, de qualitat, sostenible i afavoridor de la cohesió social”.
  • La tercera, la Dinamització Econòmica, “per tal de vetllar pel benestar del veïnat amb una redistribució de la riquesa que contribueixi a la igualtat d’oportunitats”.
  • La quarta, de Serveis Generals, que “tindrà cura del bon funcionament d’una administració pública al servei de la ciutadania, des de la transparència i el bon Govern”.

Les tres forces polítiques lamenten, respecten però no comparteixen “la decisió de Movem-ECP de sortir del Govern municipal”, i agraeixen “la seva dedicació al servei del municipi en els darrers 5 anys, convençudes que continuarem arribant a acords en el futur amb aquest espai polític en benefici de la ciutat.”

1560531755414

Durant la propera setmana i fins al 7 de juny, els regidors i les regidores de Govern es reuniran amb els regidors i les regidores de Movem-ECP per fer el traspàs de la gestió de les àrees de forma ordenada i endreçada. Una vegada finalitzat aquest procés s’aprovarà el nou cartipàs municipal.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix