Miranda lamenta “profundament” la decisió del grup de Movem En Comú Podem

L’alcaldessa de Castelldefels considera que els conflictes interns del partit han accelerat la seva marxa del govern municipal

La reacció de l’alcaldessa de Castelldefels a la decisió del grup de Movem En Comú Podem de sortir del Govern municipal no s’ha fet esperar. Maria Miranda ho lamenta “profundament” i recorda que “el diàleg és fonamental en un Govern de coalició. Gràcies a la suma d’esforços, hem estat capaços d’impulsar un model de ciutat inclusiva, sostenible, educadora i feminista, que ha de continuar creixent, amb les persones al capdavant, més enllà de la composició del Govern municipal.”

Per aquest motiu, l’alcaldessa reconeix que “m’ha sorprès llegir als mitjans de comunicació que un dels nostres socis, en aquest cas Movem En Comú Podem, ha decidit sortir del Govern municipal. Una sorpresa que encara continua, ja que hores després del comunicat de Movem, a l’alcaldia no hem rebut cap notificació de dimissió i, com a alcaldessa, tampoc he decretat el cessament de cap dels tres regidors de Movem En Comú Podem”. Miranda, afirma que, “des de l’equip de govern hem respectat els conflictes interns de Movem En Comú Podem, tractant que no afectessin la gestió municipal, però finalment aquest fet ha acabat accelerant la seva decisió de deixar el Govern.”

48078293788 1a887f5e55 c

La marxa d’una regidora de Movem, Ana Quesada, a no adscrita, ha desencadenat una sèrie de decisions de redistribució de competències. Unes decisions preses “per consens majoritari per part dels partits que formen l’equip de govern, davant la necessitat de garantir el correcte funcionament del consistori en l’emergència sanitària.”

L’Alcaldessa, d’altra banda, respecta “la decisió de Movem En Comú Podem de sortir de l’equip de govern”, i demana “responsabilitat política” al conjunt de forces del consistori, davant l’emergència sanitària. “És moment de deixar de banda qualsevol discrepància a nivell polític. El conjunt de forces polítiques municipals hem d’avançar en una direcció única. Agraïm la feina duta a terme per Movem En Comú Podem, i continuarem establint sinergies, des de l’Acord de Ciutat, perquè entre tots i totes garantim la reactivació econòmica i social de Castelldefels sense deixar ningú enrere.”

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix