El PP-Castelldefels reclama una investigació a l‘equip de govern

Segons Manu Reyes, portaveu dels populars, en el Ple “es van denunciar males pràctiques en el mateix govern municipal i es va fer acusacions de boicot a projectes públics i de mentir a la ciutadania”

El grup municipal del Partit Popular de Castelldefels ha exigit a l'alcaldessa de la ciutat que obri una investigació interna de manera immediata per a aclarir la denúncia pública que va fer la regidora de Serveis Socials en el ple municipal.

En el passat Ple “es van denunciar males pràctiques en el mateix govern municipal i es va fer acusacions de boicot a projectes públics i de mentir a la ciutadania. Aquests fets que podrien constituir un delicte no poden quedar sense esclarir-se", afirma Manu Reyes, portaveu del PP-Castelldefels. Cal recordar que la regidora Ana Quesada, que va denunciar els fets, va ser expulsada del govern uns dies després d'abocar aquestes acusacions davant l'amenaça del grup municipal de Movem-Podem de trencar el pacte de govern i deixar a l'alcaldessa socialista en minoria governant només amb “els partits separatistes.”

manureyes investigacio

Segons el grup municipal, “Castelldefels mereix un govern responsable que treballi pels seus veïns i no per a repartir-se posats i càrrecs. El govern actual ho fa des que van expulsar al PP de l'alcaldia després de guanyar novament les eleccions en 2015, repartint-se llavors l'alcaldia entre socialistes i comunistes en un pacte entre deu formacions polítiques. En 2019 el Partit Popular va tornar a guanyar les eleccions però van reeditar el pacte multipartit repartint les àrees de govern entre els principals socis.”

Manu Reyes va presentar fa uns dies més de mig centenar de propostes per a reactivar l'economia local i ajudar a les famílies, en un pla de xoc que va ser rebutjat pel govern municipal. "Mentre uns continuem fent propostes i allargant la mà, uns altres es dediquen a barallar-se i torpedinar projectes de ciutat perjudicant els veïns de Castelldefels els qui han vist com la ciutat porta diversos anys en paràlisis per les divisions i baralles internes del govern municipal", diu Reyes

Reorganització municipal

El govern municipal ha emprès la seva reorganització després que la regidora Ana Quesada -foto- passés a la situació de regidora no adscrita. L'alcaldessa, Maria Miranda, ha signat un decret per distribuir en altres membres de l'equip de govern  els àmbits que fins ara portava Quesada amb la voluntat de mantenir un govern cohesionat que doni resposta a les conseqüències socials i econòmiques que es derivaran de la crisi sanitària provocada per la pandèmia.

 noticies txt 14577 not fotografia

Amb la reorganització del govern municipal, la regidora de Presidència, Comunicació i Noves Tecnologies, Esther Niubó, assumeix l'àrea de Serveis Socials. Per la seva banda, el regidor d'Hisenda, Gestió Econòmica i Financera, Jordi Vendrell, també ho serà d'Habitatge. Per últim, Xavier Amate passa a ser regidor de Territori i Comerç.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix