Mor Àfrica Lorente, una de les històriques militants del PSC

La castelldefelenca formava part actualment del Consell Nacional del PSC i havia sigut diputada al Parlament, regidora a Castelldefels i primera secretària de la Federació del PSC

África Lorente (16/10/1954) ha mort avui a l’edat de 65 anys. Escriptora, mestra i política, la castelldefelenca formava part actualment del Consell Nacional del PSC i havia sigut diputada al Parlament, regidora a Castelldefels i primera secretària de la Federació del PSC del Baix Llobregat.

Captura de pantalla 2020 05 01 a las 20.18.56

Una de les poques dones que van formar part de les llistes als ajuntaments a les primeres eleccions democràtiques del 1979. En un comunicat del PSC-Baix Llobregat, la formació política descriu Lorente com “Un exemple i referent per a tots i totes; valenta, forta, decidida, solidària i lluitadora incansable que va ser bandera dels valors del socialisme, defensant sempre la justícia social, la igualtat i la solidaritat. És per a tots i totes les socialistes una gran pèrdua que ens omple de dolor, més en els moments que vivim com a societat i com a país. La recordarem sempre envoltada de la seva vitalitat i alegria. Ens ha deixat una gran socialista.”

Durant els propers mesos i quan sigui possible, el PSC té previst dur a terme un homenatge a la seva figura i al llegat “que ens deixa als i les socialistes del Baix Llobregat.”

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix