La CUP-Molins exigeix una disculpa de l’alcalde Xavi Paz

Imprimeix

Segons el grup municipal va anar a Sant Joan Despí “fer-se la foto aplaudint, davant l'Hospital Moisès Broggi” juntament amb altres alcaldes i alcaldessa del PSC

Diversos municipis de l'àrea d'influència de l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí van participar un acte d’agraïment conjunt al personal sanitari per la seva dedicació en la pandèmia de la COVID-19. Era el primer cop des que van començar la crisi sanitària que diversos alcaldes feien aquest tipus d’acte. Entre els quals hi havia l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz. A més, van participar els també batlles socialistes Antoni Poveda (Sant Joan Despí), Josep Perpinyà (Sant Just Desvern), Pilar Díaz (Esplugues de Llobregat) i Antonio Balmón (Cornellà). També van intervenir les policies locals d'aquestes cinc ciutats, a més dels Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i els serveis d'emergències mèdiques.

EVWwVXZUcAEfQz8

La CUP-Molins lamenta, en un comunicat, aquest acte de “propaganda partidista, justament ara en què s'obliga a tothom a no sortir de casa sota l'amenaça de multes econòmiquesCreiem que les autoritats haurien de donar l'exemple contrari, en un moment en què moltes famílies estan acomiadant els seus familiars a distància, sense poder ni apropar-se a l'hospital. Els responsables polítics disposen de molts recursos digitals per fer arribar el seu suport al personal sanitari.”

Des de la CUP molins, creuen que anar-hi “a fer-se la foto és un acte d'irresponsabilitat i de propaganda partidista. Per aquest motiu, exigim que demani disculpes públiques i que es comprometi a no tornar a participar en aquests actes tan irresponsables.”

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí-XP