Balsera afirma que els pressupostos de l’Estat marginen el Baix Llobregat

Així ho ha expressat aquest dilluns durant una roda de premsa en què ha criticat la disminució d’un 63% de la inversió en infraestructures dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per a l’any 2012.

Aquest any es destinaran a infraestructures de la comarca un total de 24,8 milions d'euros, mentre que l'any passat se'n van destinar 67,7 milions, ha subratllat el dirigent.

Balsera ha lamentat que el PGE hagi deixat fora  “infraestructures vitals per a la comarca” o bé hagi reduit “de forma dràstica les partides d’inversió corresponents o, el que es més dramàtic, excloent-les dels pressupostos i, per tant, deixant-les en suspens per a la seva finalització”.

Infraestructures del Baix Llobregat que queden sense inversió són, per exemple, la línia de Rodalies que havia de comunicar Cornellà i Castelldefels, el soterrament de les vies de Renfe al seu pas per Sant Feliu de Llobregat o la millora dels accessos al Port de Barcelona.

La B-40, la carretera que havia de millorar la comunicació entre Abrera i Olesa de Montserrat, s'ha quedat sense pressupost. També s'ha reduït "dràsticament" la partida destinada a la construcció d'una variant que eviti el pas de centenars de vehicles pel centre urbà de Vallirana.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix