La nova Unió de Cooperadors entrarà en funcionament a la tardor

L’equipament esdevindrà un centre de referència per la innovació econòmica, el suport als emprenedors i la cohesió social

La nova Unió de Cooperadors és previst que entri en funcionament la propera tardor. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez. L’equipament esdevindrà un centre de referència per la innovació econòmica, el suport als emprenedors i la cohesió social.

Sánchez ha mostrat la seva satisfacció per aquesta actuació que “ens permetrà recuperar un edifici que, no només té un valor històric i sentimental per la nostra ciutat, sinó que també té un gran valor patrimonial i arquitectònic”. L’alcaldessa ha explicat que “els nous espais ja conviden a fer-se una idea del que es desenvoluparà al seu l’interior. Un edifici que va ser projectat per Josep Lluís Sert i Josep Torres Clavé i que representa una nova manera de fomentar les oportunitats de promoció econòmica basades en un model diferent. Un nou equipament que esdevindrà el centre neuràlgic de la innovació econòmica, el suport als emprenedors i la cohesió social.”

Captura de pantalla 2020 02 08 a las 13.09.34

La nova Unió de Cooperadors serà un espai obert a tothom. El projecte neix d’un procés participatiu que es va dur a terme durant l’any 2017 i que va definir el Pla d’usos i gestió de l’equipament.

Les obres de reforma es van iniciar el gener de 2019. Les previsions són que finalitzin cap al darrer trimestre d’aquest any. La intervenció suposa una inversió d’1 milió d’euros que finança l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix