La socialista Sònia Guerra, diputada al Congrés

Imprimeix

La santboiana ha promès el càrrec aquest dimarts en substitució al diputat Francisco Polo que ha estat nomenat Alt Comissionat

La nostra comarca tindrà més representació al Congrés de Diputats. Sònia Guerra, que es va quedar a portes de repetir com a diputada en les darreres Eleccions Generals, finalment podrà exercir. L’actual Secretària de Polítiques d’Igualtat i responsable de l’Àrea Social del PSC-Baix Llobregat i Secretària de Polítiques Feministes del PSC substituirà Francisco Polo. El que va ser número 2 a les llistes socialistes, ha estat nomenat “Alto Comisionado para la España Nación Emprendedora” càrrec incompatible amb l’escó de diputat, fet que va que hagi hagut de renunciar. En substitució seva, Guerra ha pres l’acta de Diputada i promès el càrrec aquest dimarts a Madrid.

Per a Guerra “és un honor que accepto amb il·lusió i moltes ganes de treballar per a tots i totes, però en especial per la ciutadania del Baix Llobregat”, tal com ha recordat “emprenc aquesta tasca pensant en la justícia social, la igualtat i per lluitar contra la violència masclista i aquells que la sustenten, en honor a les 1040 que ja no hi són”.

guera psc 2

Guerra, historiadora i especialitzada en gènere de professió, serà a la taula del Pacte contra la violència Masclista, serà portaveu adjunta de la comissió d’educació i formació professional i formarà part de diverses comissions del Congrés.

Redacció / Fotos: PSC