Ciutadans expulsa temporalment el santjustenc Kiko Ferrer

Imprimeix

La decisió del partit taronja es van prendre després que el regidor demanés disculpes a la ciutadania durant el darrer Ple municipal pel comportament de membres de la seva formació al Parlament

Ciutadans ha decidit expedientar i suspendre de militància temporalment, Kiko Ferrer,  l’únic regidor de la formació taronja que forma part del ple municipal de Sant Just Desvern, segons informa Ràdio Desvern. La decisió s’ha pres després que Ferrer demanés disculpes a la ciutadania, durant la sessió plenària de l’Ajuntament del passat dijous, pel comportament dels membres de la formació al Parlament. Concretament, durant el ple de la cambra que havia tingut lloc dilluns; on considerava que havien “perdut les formes”, el que –assegurava també–, era una falta de respecte per la institució.

En la mateixa intervenció, el regidor santjustenc denunciava mobbing per part del partit. Assegurava que d’ençà que s’havia abstingut en una moció per reconèixer la immunitat d’Oriol Junqueras, presentada per ERC, no havia parat de rebre pressions; sent tractat, novament segons les seves paraules, com un “Llucifer” dins la formació. Una situació que considerava que s’estava agreujant; de forma que es marcava el 15 de març, després d’assistir al congrés que ha convocat Ciutadans, com a data límit per confirmar la seva continuïtat en el partit.

kiko cs

Segons Ràdio Desvern, la formació s’ha avançat als esdeveniments, movent fitxa al·legant que Ferrer “no havia seguit les directrius” del partit, i que “sempre havia anat a la seva”. Ara, el regidor santjustenc disposa de deu dies hàbils per presentar al·legacions al comitè de garanties de Ciutadans. Passat aquest termini, aquest òrgan decidirà si expulsa definitivament a Ferrer del partit. Plantejant-se, també, demanar-li que abandoni el càrrec de regidor. Tot i que aquesta demanda s’hauria d’emetre directament des del partit, i no com una resolució de l’expedient. En aquest sentit, Kiko Ferrer destacava també la celeritat amb què es va emetre l’expedient

Segons les declaracions que ha fet aquest matí a l’emissora municipal, ha notificat que continuarà com a regidor no adscrit en el consistori.

Redacció / Foto: K.F.