PSC i ARAses signen un acord de govern a Sant Esteve Sesrovires

Imprimeix

Joan Galcerán s’incorpora a l’equip de govern assumint la primera tinença d’alcaldia i la coordinació d’àrees

Aquest migdia ha tingut lloc la signatura del pacte de govern a Sant Esteve Sesrovires entre les formacions de PSC i ARAses. Joan Galceran s’incorpora a l’equip de govern assumint la primera tinença d’alcaldia i la coordinació d’àrees, sense dedicació.

En un comunicat conjunt, defineixen l’acord com “un projecte comú basat en la confiança i consensuant les línies d’actuació política, essent conscients ambdues formacions de la necessitat de reformes, i d’imprimir una acceleració en els projectes actualment endegats i de nous que s’acordin”. Pel que fa a qüestions supramunicipals o identitàries, es respectarà la llibertat de vot. El document també recull “la voluntat de consensuar un Pla d’Actuació Municipal amb els grups de Ciutadans i Sesrovires en Comú per tal de treballar un projecte municipal per a tot el mandat, amb una majoria suficient garantida que permeti afrontar els reptes i propostes dels quatre grups que varen donar suport a l’alcaldia a l’inici del mandat”.

comunicat de l acord del psc i arases 1

Cal recordar que el passat dilluns va haver-hi un gir inesperat a la moció de censura contra l'actual alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, que havien presentat conjuntament els grups municipals d’ERC, Alternativa Unitària i ARAses. El Ple extraordinari, que havia de tenir lloc aquest dimarts 28 de gener, finalment no es va realitzar. ERC i Alternativa Unitària van retirar la moció de censura per la decisió del regidor d’Ara Sant Esteve, Joan Galceran, de trencar -in extremis- el pacte signat feia un parell de setmanes. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires