PSC i ARAses signen un acord de govern a Sant Esteve Sesrovires

Joan Galcerán s’incorpora a l’equip de govern assumint la primera tinença d’alcaldia i la coordinació d’àrees

Aquest migdia ha tingut lloc la signatura del pacte de govern a Sant Esteve Sesrovires entre les formacions de PSC i ARAses. Joan Galceran s’incorpora a l’equip de govern assumint la primera tinença d’alcaldia i la coordinació d’àrees, sense dedicació.

En un comunicat conjunt, defineixen l’acord com “un projecte comú basat en la confiança i consensuant les línies d’actuació política, essent conscients ambdues formacions de la necessitat de reformes, i d’imprimir una acceleració en els projectes actualment endegats i de nous que s’acordin”. Pel que fa a qüestions supramunicipals o identitàries, es respectarà la llibertat de vot. El document també recull “la voluntat de consensuar un Pla d’Actuació Municipal amb els grups de Ciutadans i Sesrovires en Comú per tal de treballar un projecte municipal per a tot el mandat, amb una majoria suficient garantida que permeti afrontar els reptes i propostes dels quatre grups que varen donar suport a l’alcaldia a l’inici del mandat”.

comunicat de l acord del psc i arases 1

Cal recordar que el passat dilluns va haver-hi un gir inesperat a la moció de censura contra l'actual alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, que havien presentat conjuntament els grups municipals d’ERC, Alternativa Unitària i ARAses. El Ple extraordinari, que havia de tenir lloc aquest dimarts 28 de gener, finalment no es va realitzar. ERC i Alternativa Unitària van retirar la moció de censura per la decisió del regidor d’Ara Sant Esteve, Joan Galceran, de trencar -in extremis- el pacte signat feia un parell de setmanes. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix