El PSC, preocupat per les urgències de l'Hospital de Sant Boi

Imprimeix

El Grup Parlamentari Socialista ha enregistrat una sèrie de preguntes al Parlament per interessar-se per la situació del centre

La diputada Assumpta Escarp ha lamentat "la greu situació que pateix la sanitat a Catalunya amb una manca d'inversions preocupant i una gestió deficient per part de la Generalitat que deixa sols i soles als i els professionals de la sanitat". En aquest sentit i davant les queixes ciutadanes de l'estat de les urgències a l'hospital, el grup ha presentat una sèrie de preguntes per saber el temps d'espera d'una visita al servei d'urgències i de l'ingrés hospitalari. També ha preguntat on s'ubiquen els pacients mentre esperen ser traslladats.

ep assumpta escarp 620x350

"Volem saber quines mesures té previst el Govern portar a terme per solucionar la situació de col·lapse que pateix el servei d'urgències de l'Hospital General de Sant Boi quina és la situació laboral dels i de les professionals que hi treballen" ha explicat Escarp.

Des del PSC del Baix Llobregat continuem denunciant la manca d'acció de Govern de la Generalitat més preocupat per temes identitaris que pels problemes reals dels i de les ciutadanes. És necessari tornar a posar a les persones al centre de l'agenda política i treballar per recuperar un sistema sanitari que havia estat model a Europa.

Redacció / Fotos: PSC-Arxiu