Joan Mena: “Torra pot continuar sent president de la Generalitat”

Imprimeix

El Diputat d’en Comú Podem al Congrés va participar en un acte del partit a Sant Feliu de Llobregat juntament amb la diputada de CatECP al Parlament, Marta Ribas

El diputat d’En Comú Podem al Congrés, Joan Mena, va dir ahir diumenge que malgrat que el president de la Generalitat, Quim Torra, perdi l’acta de diputat al Parlament pot seguir com a cap del Govern. “El que hem de fer és aplicar la normativa”, va demanar en declaracions als mitjans a Sant Feliu de Llobregat. Per a Mena, tot i la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) de retirar l’acta de diputat a Torra, “pot continuar sent president de la Generalitat.”

mena 2

El també portaveu dels comuns ha considerat que Torra “no ha de continuar sent president” però no perquè ho hagi decidit “la dreta ni tampoc el seu braç judicial” sinó perquè “ho pensen el 70% de catalans”. És per això que ha reclamat que es convoquin eleccions al Parlament tan bon punt s’hagin aprovat els pressupostos de la Generalitat. “El Govern de Torra i Aragonès s’ha demostrat que està profundament esgotat i no té projecte polític”, va criticar.

EPNNVXBWoAADu1

D’altra banda, la diputada de CatECP al Parlament, Marta Ribas, que ha acompanyat Mena, també va urgir uns nous comicis a Catalunya, però va demanar que primer s’aprovin els comptes que els comuns van acordar amb el Govern perquè “els serveis públics a Catalunya no poden resistir un any més de pressupostos prorrogats.”

Redacció / Fotos: En Comú Podem