Crida a la mobilització de l’Ajuntament d’Esparreguera

El curs que ve els estudiants seran derivats a barracons ubicats al pati d’un centre que ja està en funcionament, el CEIP Montserrat, justament l’escenari que els pares volien evitar.

Segons l’alcalde, aquest escenari suposarà “la massificació de l’escola”. L’Ajuntament està governat per CIU, ERC i un grup independent. “Ensenyament sera l’únic responsable del conflicte que es pugui deriver d’aquesta decisió després de les preinscripcions”, han recordat des del Consistori.

Al mateix temps, els veïns han creat una pàgina web en què han recollit més de 450 signatures en contra del tancament de l’escola

Revolta de les famílies contra la fusió 

Els afectats, que van engegar fa tres mesos una recollida de signatures contra la decisió de la Generalitat, s’han plantejat demanar places escolars per al proper curs a qualsevol centre del municipi excepte el CEIP Montserrat.

Aquesta és la mesura que han acordat per expressar el seu rebuig a la decisió de la Generalitat d’ubicar als seus fills al CEIP Montserrat, que ja els ha estat comunicada per responsables dels serveis territorials.

Ni el CEIP Montserrat ni l’Esparreguera II volen la fusió perquè consideren que tenen models educatius i sistemes pedagògics totalment oposats.

Els 71 alumnes són de dos cursos de P4 i un de P3. Els petits estudien a un edifici que tenia un caire provisional, en espera d’un nou ubicat al Polígon Can Comelles, concretament a la zona de Can Roca, han subratllat des de l’AMPA.

Les dificultats econòmiques actuals, i les dades del padró municipal, que reflexen una baixada de la natalitat, han provocat que Ensenyament hagi manifestat la impossibilitat de tirar endavant la construcció de les instal·lacions.

Redacció | Foto: AMPA Esparreguera II
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix