Ciutadans s’incorpora al govern municipal de Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

El partit taronja va signar un acord amb el PSC el passat mes de juny i ara es fa efectiu

Segons informa Ràdio Sant Vicenç dels Horts, l’alcalde, Miguel Comino, ja ha signat els decrets que estableixen la nova estructura i distribució de competències després que Ciutadans entri a formar part del Govern municipal a conseqüència de l’acord que van signar el PSC i el partit taronja el mes de juny passat i que ara es fa efectiu.

Carmen Soffiati serà segona tienenta d’alcaldia i s’ocuparà de les regidories de Secretaria General, Gestió Administrativa i Assessoria Jurídica així com Autorització i Control d’Activitats Econòmiques. Soffiati ja va estar al Govern municipal després de la seva experiència a l’etapa d’Amparo Piqueras a les hores sota les sigles del PSC. D’altra banda, Lydia Vargas serà la setena Tinent d’alcaldia i es farà càrrec de les regidories de Servei Integral d’Artenció Ciutadana (SIAC) i Servei d’Informació i Atenció a l’Empresa (SIAE). Mentrestant, Antonio Antolin, portaveu de Ciutadans, dirigirà la regidoria de Mobilitat i Transport Púlbic així com la de Sistemes d’Informació i Noves Tecnologies.

78481724 1306236632909610 4778629103710371840 n

Carmen Soffiati com Lydia Vargas s’incorporen també a la junta de govern local. La dedicació dels tres nous regidors serà del 68,5%. La resta de càrrecs continuen en mans dels socialistes.

Redacció / Fotos: Ciutadans SVH