Ciutadans s’incorpora al govern municipal de Sant Vicenç dels Horts

El partit taronja va signar un acord amb el PSC el passat mes de juny i ara es fa efectiu

Segons informa Ràdio Sant Vicenç dels Horts, l’alcalde, Miguel Comino, ja ha signat els decrets que estableixen la nova estructura i distribució de competències després que Ciutadans entri a formar part del Govern municipal a conseqüència de l’acord que van signar el PSC i el partit taronja el mes de juny passat i que ara es fa efectiu.

Carmen Soffiati serà segona tienenta d’alcaldia i s’ocuparà de les regidories de Secretaria General, Gestió Administrativa i Assessoria Jurídica així com Autorització i Control d’Activitats Econòmiques. Soffiati ja va estar al Govern municipal després de la seva experiència a l’etapa d’Amparo Piqueras a les hores sota les sigles del PSC. D’altra banda, Lydia Vargas serà la setena Tinent d’alcaldia i es farà càrrec de les regidories de Servei Integral d’Artenció Ciutadana (SIAC) i Servei d’Informació i Atenció a l’Empresa (SIAE). Mentrestant, Antonio Antolin, portaveu de Ciutadans, dirigirà la regidoria de Mobilitat i Transport Púlbic així com la de Sistemes d’Informació i Noves Tecnologies.

78481724 1306236632909610 4778629103710371840 n

Carmen Soffiati com Lydia Vargas s’incorporen també a la junta de govern local. La dedicació dels tres nous regidors serà del 68,5%. La resta de càrrecs continuen en mans dels socialistes.

Redacció / Fotos: Ciutadans SVH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix