Esclaten de matinada una traca de 20 metres a casa de Balsera

Imprimeix

La traca i el petard final van provocar desperfectes en la porta del domicili de l’alcalde, i tot i que la casa estava ocupada en aquella hora, no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.

Balsera va manifestar setmanes enrere, amb motiu d'altres accions vandàliques succeïdes a la ciutat, que l'Ajuntament “no es deixarà coaccionar ni pressionar per accions vandàliques o incíviques i que prendrà les decisions que hagi de prendre”.

Una nota anònima

José Obispo, tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Gavà, ha expressat la seva “enèrgica condemna contra aquest tipus d’agressions, ja que són accions incíviques que provoquen greus molèsties i atempten contra la intimitat de la família de l’alcalde i contra l’autoritat pública i democràtica”.

Obispo ha dit que, tot i que no es coneix encara la identitat dels autors d’aquest incident, sí que “s’ha posat en marxa una investigació, s’ha fet una denúncia als Mossos d’Esquadra, i arribarem fins a les darreres conseqüències per trobar als responsables d’aquests actes vandàlics”.

Segons l’Ajuntament, els autors de l'agressió van deixar una nota anònima que semblava referir-se al conflicte laboral amb part de la plantilla municipal.

Redacció | Foto: Arxiu