Sánchez demana a Viladecans “trencar el bloqueig per fer un país fort”

El Cúbic de Viladecans va acollir ahir un acte preelectoral del PSOE amb la presència de més de 1.500 persones

"El proper 10N ens juguem trencar el mur del bloqueig, obrir una nova etapa d'estabilitat al nostre país i tenir un govern fort per a fer front als reptes que tenim al davant" va explicar ahir al vespre el president en funcions del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, en un acte amb més de 1.500 persones a Viladecans on va demanar "mobilització i concentrar tot el vot a l'únic partit que pot garantir el desbloqueig, l'estabilitat i el progrés al país."

EIJftPKXkAYdW L

Sánchez va denunciar que el projecte polític de la resta de partits és "debilitar el PSOE" i va voler explicar a l'oposició què és el Plan Sánchez: "tenir un govern progressista, estable i coherent". El líder socialista també va voler denunciar que el govern d'Espanya està "desgraciadament sol fent el que ha de fer" davant els esdeveniments posteriors a la sentència per la manca de compromís dels partits de l'oposició, i a recordar que "temprança no és sinònim de debilitat, sinó de fortalesa. La sortida a la crisi catalana és la convivència i la concòrdia.”

Sánchez va estar del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que va denunciar que els independentistes no respectin aquells que no pensen com ells: "No és un dret cremar contenidors. No és un dret agredir a la policia ni impedir que s'apagui un foc. No és un dret intentar bloquejar una estació o un aeroport. I per tant, nosaltres combatrem la violència i l'incivisme" va alertar Iceta, que va agrair la feina feta pels cossos de seguretat, a la vegada que va lamentar "tenir un president que no està a l'altura del seu càrrec" i va demanar a Torra convocar eleccions.

EIJdxEqWwAIWZAy iceta

A més, Iceta va agrair a Sánchez que hagi reclamat a Torra que parli amb la resta de forces polítiques catalanes abans de parlar amb ell, i va recordar que els i les socialistes "no volem confrontació. Volem diàleg i convivència". El primer secretari del PSC també va considerar que el govern que presideix Pedro Sánchez "ha demostrat que sap el que cal fer i com fer-ho" i considera que "és l'únic que ofereix garanties per tenir a Espanya un govern que defensi l'ordre amb drets, que treballi per l'economia sense perdre de vista la justícia, i que no oblidi als que més ho necessitin" per això va recordar al president en funcions que "comptarà sempre amb el suport dels i les socialistes catalans."

Finalment, la candidata socialista al congrés, Sonia Guerra va parlar que "la setmana passada vam guanyar la batalla al franquisme" i va demanar "tornar a omplir els carrers de vots socialistes el 10n per guanyar la batalla a qui vol que Espanya no progressi."

EIJZhCTXYAYcQr0 1 guerra

Per la seva banda, l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, va voler agrair a tots els assistents haver omplert el Cúbic fins al punt d'haver d'habilitar dues sales annexes, i va alertar que malgrat tot el que s'ha fet "hem de continuar canviant coses a Espanya, acabar amb el període negre de retallades del PP" omplint les urnes de vots socialistes.

EIJdK4mWoAEbMKE carles

Protesta

Més de 250 persones es van concentrar a l’exterior del recinte firal Cúbic de Viladecans, en contra de l’acte preelectoral del president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez. Els manifestants van cantar proclames en contra de l’executiu espanyol i han reclamat l’alliberament dels líders independentistes. Entre altres consignes, van cridar “Pedro Sánchez agafa el telèfon”, “Llibertat presos polítics” o “No toqueu el nostre jovent”, en clara al·lusió a les actuacions policials dels darrers dies. Alguns dels concentrats portaven cartells on es podia llegir “Sit and talk, burro!” –Seu i parla, burro!–.

EIJSy8dX4AA1T0P cdr

Un ampli dispositiu dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local van acordonar la zona, separant els concentrats de l’entrada principal de l’equipament on s’estava celebrant un acte de precampanya del PSOE. El dispositiu policial va prendre posició als terrats dels edificis veïns i es van retirar els vehicles aparcats.

Redacció / Fotos: PSC-PSOE-CDR Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix