Molins de Rei comptarà amb un consell de seguiment de la crisi

La composició del consell inclou formacions polítiques, professionals i representants del teixit associatiu i social de la localitat, com sindicats, botiguers, entitats benèfiques, entre altres.

S’hi han creat dos equips de treball de l’Àmbit Social i de l’Àmbit d’Ocupació i de Reactivació Econòmica per aconseguir un diagnòstic detallat de la realitat del municipi. Es preveu que pròximament se celebri la primer reunió formal del consell, han informat fonts municipals.

Segons l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, "hi ha una altra manera d’afrontar la crisi: creure en la vila i la seva gent, i sobretot es tracta de sumar esforços a partir del diàleg, comptant amb les aportacions de tots i fent una feina seriosa per estar més a prop de la gent".

L’aprovació ha comptat amb la unanimitat de tots els grups polítics, han  informat des de l'Ajuntament.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix