El santboià Juan Antonio Geraldés, cap de llista per Barcelona de Més País

Imprimeix

Va ser número 2 de la candidatura de Guanyem Sant Boi en les passades eleccions municipals

Íñigo Errejón ja té candidat a Barcelona de cara a les eleccions en el Congrés del pròxim 10 de novembre. Es tracta del santboià Juan Antonio Geraldés, que liderarà la candidatura en la capital catalana. Aquest anunci arriba després que aquest dilluns, Més País, aconseguís, in extremis, els avals necessaris per a presentar la candidatura.

juan antonio geraldes cabeza lista errejon barcelona 1570546473841

Geraldés, de 31 anys i número 2 a la candidatura de Guanyem Sant Boi en les passades eleccions municipals, "compta amb una àmplia trajectòria en l'activisme veïnal i estudiantil. Actualment treballa com a consultor d'administracions públiques en el sector de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. La seva participació en política està marcada per la defensa del municipalisme, especialment en l'àrea metropolitana de Barcelona", indiquen des de Més País.

D7ec3V2XoAAhc1x

Íñigo Errejón ha destacat en una entrevista a Telecinco el compromís social del seu candidat per Barcelona a les eleccions del 10 de novembre. El líder de Més País ha subratllat que Geraldés ha fet política “tota la vida al cinturó industrial” i ha sortit al pas de les informacions que li atribuïen sensibilitats sobiranistes recordant que va estar en una candidatura “municipalista que posava sempre per damunt els objectius de caràcter social”.  Més enllà d’això, Errejón ha assegurat que Juan Antonio Geraldés està “profundament compromès” amb un objectiu: “primer el país i després els interessos dels partits”.

Redacció / Fotos: Guanyem Sant Boi-Arxiu