Cornellà acull el primer festival cultural i feminista del Baix Llobregat

Imprimeix

L'escenari serà el parc de Can Mercader demà dissabte 14 de setembre on hi ha previst un ampli ventall d’activitats

El parc Can Mercader de Cornellà de Llobregat serà escenari, demà dissabte 14 de desembre, del MAF (Mujeres Alegres Festival). Un festival rebel i combatiu que promou la igualtat de gènere a la cultura i a la vida. Per això, la programació i l’equip està format per 90% de dones. L'objectiu és crear un marc de reflexió per compartir experiències, visibilitzar veus diverses i mostrar manifestacions artístiques des de diferents perspectives feministes. 

Captura de pantalla 2019 09 12 a las 23.24.49

Durant tot el dia, a partir de les onze del matí i fins a les tres de la tarda hi hauran tallers, xerrades, espectacles de teatre, concerts i activitats familiars per a tots i totes, i per a totes les edats. Es podrà trobar cultura popular i propostes diverses d'arts escèniques, gaudir des de les reflexions sobre les identitats que aporten les integrants d'Afroféminas, ballar amb la proposta musical, diferent i poderosa de les Karamba o fins a la combinació de reggae, trap i soul de la Suzanna. 

Captura de pantalla 2019 09 12 a las 23.24.39

Captura de pantalla 2019 09 12 a las 23.24.56

A més, durant tot el dia gaudirem d'un espai gastronòmic a càrrec de la cooperativa Diomcoop, formada per persones migrades, d'origen subsaharià, un mercat artesanal i combatiu format per dones amb projectes d'autoocupació i espais de descans per a tota la família. 

PROGRAMACIÓ

11 h Taller de gènere i teatre. Amb Rocío Manzano

13 h Teatre amb Cia Espectaculs

13.30 h Bastoneres de Cornellà, Geganteres i Castelleres

14.30 h DJ Flowty

-------
17 h Xerrada i Taller amb Afroféminas

19 h Cabaret d'Espectacles. L'espai és teu

20.30 h Somsò Batucada

-------
22.30 h Concert Suzanna Music

00.00h Concert Karamba

-------
01h- 03 h DJ Telastika Femnøise

El col·lectiu d'impulsores pretén donar visibilitat a creadores i associacions, basades en els principis d'horitzontalitat i inclusivitat, valors en coherència amb la perspectiva ideològica del grup. Per aconseguir-ho, han assentat les bases com a nova organització feminista situada a Cornellà i Sant Boi de Llobregat.

Redacció / Fotos: MAF