Bosch nega "cap pressió" per afavorir interessos d’Azkar al Prat

Imprimeix

Després  de tres quarts d'hora de declaració, Bosch ha explicat a les portes del tribunal que durant l'interrogatori ha ofert al magistrat "tota la informació" que li ha demanat i que "ha quedat molt clar" que no hi va haver “cap pressió” que pogués influir en l'expedient administratiu, "que va culminar amb l'atorgament d'una llicènciacompletament legal".

El ‘Cas Campeón’ és la investigació per part de la justícia de delictes de tràfic d’influències i suborn comesos presumptament per l’exministre socialista José Blanco.

Segons Jorge Dorribo, l’empresari galec que assegura haver pagat 200.000 euros a Blanco a canvi de gestions a favor de les seves empreses,  l’exministre va trucar a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat per a demanar la concessió a un directiu de l’empresa Azkar, José Antonio Orozco, d’una llicència per a la construcció d’una nau industrial a la localitat.

Blanco ha desmentit aquesta versió dels fets, assegurant que no va realitzar cap gestió per tal que Azkar obtingués una llicència de construcció a prop de l’aeroport d’El Prat, com era la seva intenció.

Redacció | Foto: H. Marín