Cs presenta una campanya publicitària “Ho tornarem a frenar” a Sant Feliu

La portaveu parlamentària de Ciutadans, Lorena Roldán, va assegurar que les paraules de Torra “són la crònica d’un nou cop d’estat”

Ciutadans va presentar ahir dimarts a Sant Feliu de Llobregat una campanya publicitària amb lema ‘Ho tornarem a frenar’ que es podrà veure en cartells al carrer i a les xarxes socials contra les “amenaces” del president de la Generalitat, Quim Torra, quan, l’endemà que el judici de l’1-O al Tribunal Suprem quedés vist per sentència i fent seves les paraules de Jordi Cuixart, va afirmar: “Ho tornarem a fer, esclar que sí.”

campantya 3 cs

La portaveu parlamentària de Ciutadans, Lorena Roldán, va assegurar que les paraules de Torra “són la crònica d’un nou cop d’estat” i que ells, a diferència del PSOE, “no seran còmplices dels abusos dels independentistes” i que seguiran “plantant cara per ser la veu del constitucionalisme”. “Els diem una cosa ben clara: si ells ho tornen a fer, nosaltres els tornarem a frenar”, va reblar Roldán.

campanya 2 cs

Acompanyada de Carlos Carrizosa i de càrrecs locals de Ciutadans a Sant Feliu de Llobregat, on s’han acostat per presentar la campanya, Lorena Roldán va assegurar que la formació taronja vol donar veu i estar al costat de tots els catalans que estan “preocupats i indignats” amb les amenaces del president de la Generalitat. “Jo li voldria preguntar al senyor Torra què és el que tornaran a fer. Saltar-se les lleis, trepitjar els drets dels catalans i dividir-los o provocar una fugida massiva d’empreses”, va apuntar. La portaveu parlamentària de Ciutadans, va deixar clar que, a diferència del que està fent Pedro Sànchez, que “ha abandonat milers de catalans pactant amb els independentistes”, la formació taronja “continuarà defensant els interessos de tots els catalans” sent la veu del constitucionalisme. Va qualificar la política de pactes dels socialistes de “vergonyosa” perquè “amb l’objectiu de perpetuar-se en el poder estan disposats a fer qualsevol cosa”. “A la Diputació de Barcelona han pactat amb JxCat, el partit que ens diu bèsties tarades als constitucionalistes i el del 3%”, va recordar. Un altre exemple de la connivència amb els independentistes, va assegurar, és el pacte del PSOE a Navarra amb Geroa Bai, “una sucursal del PNB que vol annexionar la comunitat al País Basc”.

Roldán també va apuntar que la formació taronja és l’única que pot plantar cara als independentistes perquè “ni ha pactat ni pactarà mai amb ells”. En aquest sentit, va assenyalar que tant el PSOE com el PP no han tingut problema de fer pactes amb els independentistes durant més de 30 anys “quan els ha convingut” fent “la vista grossa com si no passés res.”

Redacció / Fotos: Ciutadans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix