La marxa d’un regidor de Cs posa en perill el pacte amb el PSC

El partit taronja vicentí ha iniciat els tràmits per l’expulsió de Carlos Gómez per considerar que es deu per motius econòmics, mentre que el regidor justifica la seva decisió per “l’apropament de Ciutadans a Vox”

El pacte entre el PSC i Ciutadans a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts està en perill. El regidor Carlos Gómez ha decidit abandonar el grup municipal taronja per l’apropament del partit a Vox i, per tant, passarà a ser regidor no adscrit. Gómez, que havia estat regidor del PSC en el passat, explica que el “gir que ha donat la formació que presideix Albert Rivera ha estat el detonant de la meva decisió, tal com van fer Toni Roldán o Javier Nart.”. El grup municipal ja ha iniciat els tràmits per la seva expulsió del partit i li demana que torni l’acta de regidor. A més, des de la coordinació de Ciutadans en el Baix Llobregat han negat que la decisió de Carlos Gómez hagi estat ideològica sinó que “l’únic argument és econòmic, ja que volia cobrar 10.000 euros més.”

65465561 1186583568208251 2201473250926526464 o

Altres opcions

Segons els socialistes, si Ciutadans perd un regidor “ja no es pot garantir l’estabilitat ni la governabilitat, per la qual cosa el pacte queda suspès”. D’altra banda, des de Cs es considera que l’acord entre socialistes i taronges manté la seva vigència encara que no sumin majoria. Així, des del PSC ha avançat que estan oberts a obrir contactes amb altres grups municipals per aconseguir un acord alternatiu que pugui assegurar l’estabilitat.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Cs

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix