El nou govern municipal de Cornellà té vuit àrees diferenciades

El PSC subscriu un acord amb En Comú Movem Cornellà, pel qual els dos regidors d’aquesta formació s’incorporen l’organigrama polític

Els grups municipals del PSC i En Comú Movem Cornellà (ECMC) han subscrit un acord de govern per al mandat 2019-2023, pel qual els dos regidors d’En Comú s’incorporen a l’organigrama polític del govern municipal de l’Ajuntament de Cornellà, juntament amb els catorze regidors socialistes.

Aquest organigrama distribueix les responsabilitats del govern en vuit àrees, cadascuna al càrrec d’un regidor, més quatre regidors adscrits amb responsabilitats específiques, segons el decret signat per l’alcalde, Antonio Balmón (PSC).

Cal destacar que, de cara a potenciar el desenvolupament sostenible de la ciutat, l’àrea de Presidència incorpora la direcció de programes estratègics i de futur com són el projecte de transformació mediambiental Cornellà Natura, el Pla Comunitari de Sant Ildefons, el Pla Integral de Fontsanta, així com la Guàrdia Urbana i les competències sobre seguretat pública, transport i mobilitat.

Captura de pantalla 2019 06 30 a las 9.49.59

Respecte de l’anterior organigrama, es posa l’accent en les polítiques d’atenció a les persones i, així, s’han creat les àrees específiques de Participació Ciutadana, Polítiques Comunitàries, i Comerç i Turisme, i es reorganitzen algunes atribucions entre els vuit regidors d’àrea.

Per exemple, Joventut i Acció Ciutadana deixa d’estar vinculada a Cultura, que incorpora Comunicació. Igualtat i Educació passen a formar part de la mateixa àrea, a la qual s’hi afegeix el departament de Salut Pública. I Polítiques Comunitàries, amb responsabilitats en  cooperació, nova ciutadania, mediació, memòria històrica o polítiques actives d’ocupació, es converteix en una delegació específica dins d’una àrea també encapçalada per un regidor d’ECMC.

A més, Antonio Martínez Flor (PSC) exercirà la responsabilitat de Primer tinent d’alcalde, i quatre regidors més també han estat designats com a tinents d’alcalde: Emilia Briones (PSC), Sergio Fernández (PSC), Rocío García (PSC) i Claudio Carmona (ECMC).

 

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix