El socialista Miguel Comino serà l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

Fruit de l’acord entre el PSC i Ciutadans, que deixa la fins ara alcaldesssa del municipi, la republicana Maite Aymerich, a l’oposició

El Partit dels Socialistes (PSC) i Ciutadans (Cs) han signat aquesta tarda un acord de governabilitat a l’ajuntament vicentí pels propers quatre anys, segons informa Ràdio Sant Vicenç dels Horts. L’acord estableix que els dos regidors i la regidora de la formació taronja s’incorporaran al govern el gener de 2020. Fins aleshores, el govern estarà forma únicament pels regidors i regidores socialistes encapçalades pel que serà el nou alcalde Miguel Comino, que substitueix Maite Aymerich. La republicana passa a l’oposició després de ser l’alcaldessa a la darrera legislatura. A més, l’acord preveu la creació d’una comissió de seguiment integrada per representants de les dues formacions polítiques, que es reunirà de manera periòdica, per avaluar el funcionament i aplicació de l’acord.

60672699 2108102265982572 260764829092937728 n

El pacte de governabilitat deixa de banda, segons Ràdio Sant Vicenç dels Horts, el posicionament polític en qüestions que ultrapassin la gestió de l’Ajuntament i de la ciutat i dona llibertat de vot aquelles qüestions de tipus ideològic que vagin més enllà de l’acord.

Les dues formacions polítiques es donen un marge de temps per generar espais de col·laboracions i de confiança mútua per afrontar en les millors condicions possibles aquest nou mandat. Es comprometen a treballar conjuntament durant els primers mesos del nou mandat per aconseguir acordar el cartipàs, el PAM i les ordenances fiscals i el pressupost de 2020.

Redacció / Fotos: PSC-Baix