El popular Manu Reyes continuarà a l’oposició quatre anys més

Imprimeix

Un pacte de govern entre PSC, Comuns i ERC fa alcaldessa de Castelldefels la socialista Maria Miranda

Castelldefels continuarà tenint un ajuntament d’esquerres. A poques hores del ple d'investidura de demà dissabte, El PSC, Movem En Comú i ERC han arribat a un acord per governar plegats la ciutat baixllobregatina els propers quatre anys. Així doncs, Manu Reyes, candidat del PP i que havia guanyat les eleccions municipals del passat maig, continuarà a l’oposició. Els seus vuit regidors no han estat suficients, ja que les altres tres forces polítiques sumen 14: PSC (6 regidors), Movem En Comú Podem (4 regidors) i ERC (4 regidors).

63381725 10157308029968808 4239014811414822912 n

L'acord preveu que l'actual alcaldessa en funcions, la socialista Maria Miranda, ho continuï sent tot el mandat i que els caps de llista dels Comuns, Candela López, i ERC, Jordi Maresma, siguin primer i segon tinent d'alcalde respectivament. L’acord suposa la reedició del pacte signat per les tres forces el 2015, en aquell moment amb el suport extern dels dos regidors de CiU que finalment van entrar a l'equip municipal, i que ara queda fora.

D9Bz4JfXoAAYsdO

En un comunicat, les tres formacions destaquen que dos de cada tres veïns de Castelldefels es van manifestar el 26-M a favor d'una ciutat "inclusiva, sostenible, educadora i feminista", i que la nova majoria ha de treballar per consolidar les polítiques progressistes empreses durant l'anterior mandat.

Redacció / Fotos: ACN (Nació Digital)-Arxiu-C.T.