El PSC arriba a un acord amb Cs per governar Sant Andreu de la Barca

El nombre de grups municipals passarà el pròxim mandat de vuit a quatre

El PSC i Ciutadans han arribat a un acord per governar Sant Andreu de la Barca durant el pròxim mandat, repetint d’aquesta manera el pacte que les dues formacions van signar el març de 2017. El president del PSC de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i la coordinadora de C’S, Saray Cantero, han signat aquest migdia de dijous l’acord al qual han arribat les dues formacions polítiques

La llista encapçalada per Enric Llorca el passat 26 de maig va ser la més votada amb un total de 5.078 vots (42,5%) obtenint 10 dels 21 regidors del ple. La de C’s, que liderava Saray Cantero, va obtenir 1.435 vots (12%) i van aconseguir 3 regidors.

El pacte arriba després que les dues formacions hagin governat conjuntament els darrers dos anys de mandat i que els dirigents de tots dos partits facin un balanç positiu d’un acord que, asseguren, s’ha desenvolupat amb normalitat i fidelitat. Les dues formacions es marquen com a objectiu continuar millorant la qualitat de vida de les persones amb la posada en marxa de noves polítiques d’ocupació i de benestar social; signar un pacte per la convivència i incrementar les polítiques de transparència.

pacte de govern signatura

El cap de llista del PSC, Enric Llorca, ha recordat que “aquest és un pacte programàtic que es maca com a finalitat continuar treballant pel benestar de la població”.  Llorca ha dit que “el  nostre objectiu és tenir un govern ferm per mantenir l’estabilitat i la cohesió social”. D’altra banda, la cap de llista de C’s ha assegurat que el pacte arriba després de dos anys de treball conjunt “dels quals fem una valoració molt positiva perquè hem pogut dur a terme el programa electoral de totes dues formacions.”

Un cop sigui investit alcalde, Enric Llorca elaborarà el cartipàs municipal, que repartirà les competències dels 13 regidors que integraran l’equip de Govern municipal durant el mandat que començarà dissabte dia 15 de juny.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca-Jordi Millán (RSAB)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix