Sant Feliu en Comú Podem formarà govern amb ERC

Imprimeix

Els comuns no mantenen el pacte municipal amb el PSC que passa a l’oposició

L’assemblea dels comuns, reunida el passat divendres 7 de juny, va votar de manera majoritària (61 dels 65 vots) establir un pacte de govern amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), ja que s’adequa més “en la defensa d’un model de ciutat cohesionat, amb un projecte transformador, que lluiti de manera ferma contra el canvi climàtic i contra les desigualtats, i que serà el motor de la futura acció de govern”. Segons els comuns, davant la constatació que les diferències irreconciliables entre PSC i ERC impossibilitaven un pacte a tres es va assumir la responsabilitat de parlar amb les dues forces restants per tal de considerar quina seria la millor opció de govern per a Sant Feliu, en el proper mandat.

D7jzcItWsAYURqd

Així, Sant Feliu en Comú Podem va valorar a fons la proposta de formar un govern amb PSC, formació amb la qual es va creure positiu el balanç de govern de l’anterior legislatura. També va valorar la proposta de formar govern amb ERC, amb qui es va constatar en les converses, una alta coincidència a nivell programàtic i de visió del futur funcionament de l’Ajuntament, així com una “lògica estrictament en clau municipal". Així doncs, tal com va succeir amb anterioritat en els mandats previs, els comuns van posar de nou en mans de la seva assemblea aquesta important decisió, exposant quina ha estat l’evolució de les converses amb els diversos partits, i les possibilitats que s’’havien configurat. ERC va ser l’opció escollida.

D’altra banda, Sant Feliu en Comú també aposta per continuar “treballant des de la institució, en la construcció d’amplis consensos en la gestió de la política municipal, amb tota la resta de les formacions presents al consistori.”

Redacció / Fotos: Sant Feliu en Comú