Sant Feliu en Comú Podem formarà govern amb ERC

Els comuns no mantenen el pacte municipal amb el PSC que passa a l’oposició

L’assemblea dels comuns, reunida el passat divendres 7 de juny, va votar de manera majoritària (61 dels 65 vots) establir un pacte de govern amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), ja que s’adequa més “en la defensa d’un model de ciutat cohesionat, amb un projecte transformador, que lluiti de manera ferma contra el canvi climàtic i contra les desigualtats, i que serà el motor de la futura acció de govern”. Segons els comuns, davant la constatació que les diferències irreconciliables entre PSC i ERC impossibilitaven un pacte a tres es va assumir la responsabilitat de parlar amb les dues forces restants per tal de considerar quina seria la millor opció de govern per a Sant Feliu, en el proper mandat.

D7jzcItWsAYURqd

Així, Sant Feliu en Comú Podem va valorar a fons la proposta de formar un govern amb PSC, formació amb la qual es va creure positiu el balanç de govern de l’anterior legislatura. També va valorar la proposta de formar govern amb ERC, amb qui es va constatar en les converses, una alta coincidència a nivell programàtic i de visió del futur funcionament de l’Ajuntament, així com una “lògica estrictament en clau municipal". Així doncs, tal com va succeir amb anterioritat en els mandats previs, els comuns van posar de nou en mans de la seva assemblea aquesta important decisió, exposant quina ha estat l’evolució de les converses amb els diversos partits, i les possibilitats que s’’havien configurat. ERC va ser l’opció escollida.

D’altra banda, Sant Feliu en Comú també aposta per continuar “treballant des de la institució, en la construcció d’amplis consensos en la gestió de la política municipal, amb tota la resta de les formacions presents al consistori.”

Redacció / Fotos: Sant Feliu en Comú

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix