Daniel Serrano s'incorpora com a diputat del PPC al Parlament de Catalunya

Imprimeix

El cornellanenc és secretari general del PPC des de novembre de 2018 i ha estat president provincial del PP de Barcelona

El secretari general del Partit Popular Català, Daniel Serrano, s'incorpora com a diputat del PPC al Parlament de Catalunya a partir d'aquest dijous després de fer-se efectiva la renúncia d'Andrea Levy que passa a ser diputada en el Congrés dels Diputats. Serrano, que és secretari general del PPC des de novembre de 2018, també ha estat president provincial del PP de Barcelona i president del Comitè de Drets i Garanties del PPC.

D5PMAqMW4AAoPHg

D'altra banda, Serrano és regidor-portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Cornellà des de 2015, on ja va anunciar que no repetiria candidatura, i ha estat diputat en el Congrés dels Diputats entre els anys 2011 i 2016 on va formar part, entre altres, de la Comissió Constitucional, de la Comissió d'Afers exteriors com a portaveu i de la Comissió de control d'RTVE. Actualment és membre del Patronat de la Fundació Concòrdia i Llibertat, i també ha format part del patronat de la Fundació Humanisme i Democràcia.

Redacció / Fotos: Arxiu-PPC