El PSC afirma que “la victòria de Pedro Sánchez farà avançar el Baix”

Els i les alcaldesses socialistes de la nostra comarca han valorat positivament el resultat de les darreres eleccions generals que ha situat al PSC com el partit més votat a la comarca

Els i les alcaldesses han titllat d“impuls a la justícia social i al progrés” la victòria del Partit Socialista al conjunt de l’estat. Tal com ha comentat el primer secretari, Antoni Poveda la victòria de Pedro Sánchez és una oportunitat per al Baix Llobregat, tenir un govern socialista al capdavant de l’estat influirà positivament a fer avançar la nostra comarca”.

Els i les alcaldesses han destacat que “durant aquests anys hem tingut serveis i infraestructures paralitzades, hem patit governs de dretes que han deixat de banda les necessitats dels baixllobregatins i baixllobregatines. No ha estat fins a l’arribada de Pedro Sánchez al govern que hem pogut tornar a progressar”. En aquest sentit han lamentat la manca de gestió del govern de Catalunya. “ERC i PdeCat han abandonat la gestió en Catalunya deixant de banda temes bàsics. Per exemple, actualment  ens trobem amb la implementació de la llei d’inclusió a l’educació que no s’ha acompanyat de cap tipus de recurs, amb el que està generant problemes a les escoles.”

Per últim els i les alcaldesses han destacat l’àmplia participació que va haver-hi a la comarca i han desitjat una mobilització similar de cara a les municipals del 26 de maig.

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix