Junts x Sant Vicenç presenta una llista renovadora i diversa

Imprimeix

La llista, paritària i cremallera, incorpora dones com Mei Cerdà, Maite Jiménez i Amina Tihami, mentre que Oriol Junqueras la tanca la llista dels 21 i el tram dels suplents l’acaba el divulgador científic Dani Jiménez

Aquest dimarts, en una compareixença al Molí dels Frares, es va fer pública la llista amb la qual Junts x Sant Vicenç, la coalició entre Vicentins pel Canvi i ERC, concorrerà les eleccions municipals del mes de maig. La formació va aprovar dilluns la candidatura en una assemblea oberta a militants, simpatitzants i amics.

Roda Premsa Junts x SVH 37

Roda Premsa Junts x SVH 19

La llista aglutina l’experiència acumulada dels darrers anys de feina des del govern municipal. N’és un exemple el número 2, Miquel Angel Camacho, actual regidor de Cultura, Educació i Solidaritat, Cooperació i Voluntariat. Però també es caracteritza per la renovació, amb la incorporació de Mei Cerdà (3), treballadora social jubilada, Maite Jiménez (5), sindicalista d’UGT especialitzada en igualtat de gènere i Amina Tihami (9), administrativa nascuda al Marroc. El número 8 l’ocupa Juan Carlos Ávila, president de la Unió Esportiva SVH.

Roda Premsa Junts x SVH 20

La intenció de Junts x Sant Vicenç, des que Oriol Junqueras va fundar la candidatura el 2010, ha estat transcendir les sigles de partit i construir un projecte centrat en la ciutat i que apel·lés a gent molt diversa, procurant representar la pluralitat vicentina.

Maite Aymerich, la cap de llista, ho expressava així: “La llista de Junts intenta abraçar totes les sensibilitats de Sant Vicenç, és un projecte guanyador i generós”. En aquest sentit, ressalta la presència de persones com Agustín Cera (12) i Antonia Martínez (23), provinents del món d’EUiA i de la lluita veïnal. Aymerich va agrair el pas endavant de moltes persones no vinculades directament amb la política que ara han decidit implicar-se en la candidatura. També va destacar la generositat de regidors i regidores que han optat per no repetir, cedint els seus llocs a altra gent.

Roda Premsa Junts x SVH 46

Roda Premsa Junts x SVH 39

Oriol Junqueras ha explicitat el seu suport a la candidatura ocupant el lloc 21, el darrer de la llista, al qual el segueix un tram de suplents amb persones destacades com el metge Joan Carbonés (24) i el divulgador científic Dani Jiménez (30).

En els propers dies, Junts x Sant Vicenç donarà a conèixer els perfils de tots els integrants de la llista i continuarà amb els debats temàtics per construir el programa electoral de forma participativa.

Redacció / Fotos: Junts x Sant Vicenç