Junts x Sant Vicenç presenta una llista renovadora i diversa

La llista, paritària i cremallera, incorpora dones com Mei Cerdà, Maite Jiménez i Amina Tihami, mentre que Oriol Junqueras la tanca la llista dels 21 i el tram dels suplents l’acaba el divulgador científic Dani Jiménez

Aquest dimarts, en una compareixença al Molí dels Frares, es va fer pública la llista amb la qual Junts x Sant Vicenç, la coalició entre Vicentins pel Canvi i ERC, concorrerà les eleccions municipals del mes de maig. La formació va aprovar dilluns la candidatura en una assemblea oberta a militants, simpatitzants i amics.

Roda Premsa Junts x SVH 37

Roda Premsa Junts x SVH 19

La llista aglutina l’experiència acumulada dels darrers anys de feina des del govern municipal. N’és un exemple el número 2, Miquel Angel Camacho, actual regidor de Cultura, Educació i Solidaritat, Cooperació i Voluntariat. Però també es caracteritza per la renovació, amb la incorporació de Mei Cerdà (3), treballadora social jubilada, Maite Jiménez (5), sindicalista d’UGT especialitzada en igualtat de gènere i Amina Tihami (9), administrativa nascuda al Marroc. El número 8 l’ocupa Juan Carlos Ávila, president de la Unió Esportiva SVH.

Roda Premsa Junts x SVH 20

La intenció de Junts x Sant Vicenç, des que Oriol Junqueras va fundar la candidatura el 2010, ha estat transcendir les sigles de partit i construir un projecte centrat en la ciutat i que apel·lés a gent molt diversa, procurant representar la pluralitat vicentina.

Maite Aymerich, la cap de llista, ho expressava així: “La llista de Junts intenta abraçar totes les sensibilitats de Sant Vicenç, és un projecte guanyador i generós”. En aquest sentit, ressalta la presència de persones com Agustín Cera (12) i Antonia Martínez (23), provinents del món d’EUiA i de la lluita veïnal. Aymerich va agrair el pas endavant de moltes persones no vinculades directament amb la política que ara han decidit implicar-se en la candidatura. També va destacar la generositat de regidors i regidores que han optat per no repetir, cedint els seus llocs a altra gent.

Roda Premsa Junts x SVH 46

Roda Premsa Junts x SVH 39

Oriol Junqueras ha explicitat el seu suport a la candidatura ocupant el lloc 21, el darrer de la llista, al qual el segueix un tram de suplents amb persones destacades com el metge Joan Carbonés (24) i el divulgador científic Dani Jiménez (30).

En els propers dies, Junts x Sant Vicenç donarà a conèixer els perfils de tots els integrants de la llista i continuarà amb els debats temàtics per construir el programa electoral de forma participativa.

Redacció / Fotos: Junts x Sant Vicenç

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix