Xavi Martín plega d’ERC-Viladecans i passa a ser regidor no adscrit

Imprimeix

“Aquest partit ja no em representa, ni és d’esquerres ni republicà, on importa més els egos personals que el bé comú”, explica en el seu comiat

El fins ara regidor d’ERC a Viladecans, Xavi Martín, ha decidit deixar el partit republicà després d’onze anys de militància. Martín ha estat molt contundent amb els motius que l’han fet prendre aquesta decisió: “aquest partit ja no em representa, ni és d’esquerres ni republicà, on importa més els egos personals que el bé comú, on no es dubta en trepitjar a qui faci falta, sense cap escrúpol, per una cadira”. D’altra banda afegeix que ”de les coses negatives, em quedo en què a estat un gran aprenentatge i amb la seguretat que el temps posarà a tothom al seu lloc. Seguiré lluitant per la llibertat nacional del meu país com he fet des que tinc consciència, per la llibertat dels nostres ostatges, i per la justícia social.”

Martín també ha volgut posar en valor “la feina feta amb gran part de la gent que he aconseguit aquest temps. Hem viscut moments històrics, i poder formar-ne part activa és un honor que portaré ben a dins del cor tota la meva vida.”.

Després de la seva baixa de militància a Esquerra Republicana de Catalunya, que va anunciar el passat 4 d’abril, ha sol·licitat a l’Ajuntament de Viladecans passar a ser regidor no adscrit: “La primera raó és la coherència, ja que si deixo de militar en el partit perquè no té sentit seguir en el grup municipal, i la segona raó és la dignitat. En els tres últims plens he estat fora de la dinàmica del grup municipal, aliè als debats sobre els posicionaments polítics i pràcticament sense cap intervenció permesa. Després de tota la feina feta durant aquests quatre anys, vull acomiadar la legislatura podent-me sentir un regidor més i seguir treballant per la gent de Viladecans com he fet fins ara, mentre se m’ha estat permès.”

Redacció / Foto: X.M.