Oriol Torras: “A l’ajuntament actual li falta sensibilitat i empatia”

Imprimeix

La senadora Mirella Cortès i la veïna d’Esplugues, Neus Oró, van presentar Torras com a alcaldable d’Esquerra a Esplugues en un acte als jardins de Can Tinturé

Oriol Torras va recordar, durant l’acte de presentació de la seva candidatura com alcaldable d’Esplugues de Llobregat, que fa quatre anys va ser Oriol Junqueras qui el va presentar, i que ningú no s’hauria imaginat que ara caldria visitar-lo a la presó. El candidat republicà va fer un repàs a la feina feta pel grup municipal durant la legislatura, i va criticar la inacció de l’actual equip de govern amb moltes de les iniciatives proposades, que acaben en un calaix sistemàticament. Va acabar demanant el suport de la gent, tot recordant que “som republicans. La República no va només de treure el rei, sinó de xopar la societat de valors i d’equitat, i això ha de començar pels pobles i ciutats.”

Oriol Mirella

D’altra banda, la senadora Mirella Cortès, exalcaldessa de Sallent, va recordar que la República de 1931 va arribar després d’una gran victòria republicana en unes eleccions municipals. Així mateix, va animar la gent a mobilitzar-se per votar a les eleccions espanyoles. “L’Oriol serà un gran alcalde d’Esplugues”, va reblar al final del seu discurs.

Oriol neus

Neus Oró, una veïna d’Esplugues coneguda pel seu activisme des dels temps de la plataforma que reclamava l’arribada del metro a finals dels anys setanta i inicis dels vuitanta, va glossar la figura de Torras, de qui va destacar el caràcter dialogant i respectuós amb tothom.

Oriol Torras, de 42 anys, és professor de català d’adults i músic. Repeteix com a cap de llista, després dels bons resultats el 2015 i d’una legislatura com a regidor.

Redacció / Fotos: ERC-Esplugues