CUP-El Prat comença a desgranar les seves propostes municipalistes

Imprimeix

’Entrem amb força’ és el lema escollit per l’agrupació, que defèn la municipalització de serveis i reivindica el paper actiu d’una ciutadania apoderada

L’Assemblea Local de la Cup ha engegat la maquinària per difondre, a través de les xarxes, la concreció en clau de política local de cadascuna de les 16 propostes que defineixen la proposta política de la formació (http://documenta.cup.cat/programa/). La proposta política la CUP en clau municipalista pivota sobre cadascun d’aquestes objectius; són propostes genèriques que la precampanya de l’assemblea pratenca ha començat a concretar i difondre a través de les xarxes socials.

DygZnuAWsAIycxu

Les propostes en matèria d’energia i comunicacions han donat el tret de sortida. La formació aposta per prendre mesures que sumin en favor de l’ampliació dels drets socials sense perdre de vista la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic. En aquest sentit, destaquen la seva aposta per crear una empresa pública que actuï com a comercialitzadora per donar resposta ràpida a les situacions de pobresa energètica i apliqui trams de pagament en funció de renda i consum; en matèria d’internet i telefonia la CUP defensa l’establiment de serveis de wifi oberts i de qualitat amb accés per a tota la ciutadania.

Redacció / Fotos: CUP-El Ptrat