La socialista Lluïsa Moret demana una majoria social

Més de 1.000 persones van acompanyar l’alcaldessa en la seva presentació com a candidata del PSC a les eleccions municipals a Sant Boi

Lluïsa Moret es va presentar com a candidata a l’alcaldia de Sant Boi de Llobregat pel PSC, davant més  un miler de ciutadans i ciutadanes, representants del món social, cultural, esportiu i empresarial de la ciutat que omplien el poliesportiu La Parellada. L’acte va comptar amb la participació del primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, i el testimoni de ciutadans i ciutadanes que han viscut en primera persona la transformació i millora de Sant Boi en aquests anys.

Captura de pantalla 2019 03 18 a las 7.32.31

Moret va manifestar novament el seu compromís per la ciutat i la seva gent i el seu desig de continuar sent l’alcaldessa de Sant Boi, per “continuar treballant, deixant-me la pell, per aconseguir un Sant Boi ple de futur i d’oportunitats per a tothom” i la seva voluntat d’exercir aquest compromís com ho ha fet fins ara, des de la proximitat: “crec en la política a peu de carrer, la que mira als ulls, la que dona la mà i sap escoltar” va manifestar.

Projecte compartit

Durant l’acte es va presentar la cançó que serà la sintonia de la campanya i que ha estat elaborada de manera col·laborativa per un grup de santboians i santboianes. Lluïsa Moret va fer seu el lema d’aquesta cançó per demanar una majoria social capaç de transformar Sant Boi: “os necesito para que continuéis compartiendo conmigo vuestros sueños y vuestros anhelos. Porque es a través de vuestros ojos como he aprendido a mirar nuestra ciudad, a conocerla mejor y a trabajar por mejorarla”.

D1ukd8CXgAE5lmN

L’alcaldessa va manifestar el bon moment que viu la ciutat i va insistir en la voluntat de continuar sumant santboians i santboianes a un projecte compartit, ple d’il·lusió i esperança, i que no es resigna davant la intolerància que intenta obrir-se camí a la nostra societat: “no permetrem que la llavor de l’odi i la intolerància germini a Sant Boi”. La candidata socialista va destacar que: Tenim un projecte per Sant Boi, tenim l’experiència  i un coneixement profund de la ciutat. I tenim un equip preparat i motivat per tirar-lo endavant. Però sobretot volem fer-ho entre tots i totes.”

En les properes setmanes, els i les socialistes convidaran la militància, el teixit associatiu i econòmic i el conjunt de la ciutadania per elaborar col·lectivament un programa electoral.

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix