L’Ajuntament de Vallirana, en situació límit

Després d’obtenir els resultats d’una auditoria externa que havia encarregat per conèixer l’estat real dels comptes, l’alcaldessa ha acusat l’antic equip de govern, de CIU, de greus irregularitats.

Segons han informat fonts municipals, l’auditoria assenyala que l’anterior equip de govern va declarar un superàvit de 767.011 euros on s’hauria d’haver reconegut un dèficit de 1.349.700 euros  pels comptes de 2010.

Pressupostos no ajustats a la legalitat

El deute viu de l’Ajuntament “no era de 13,8 milions d’euros sinó de 16,2 milions d’euros”, ha assegurat Martínez, qui acusa els anteriors màxims dirigents municipals d’haver mentit amb uns pressupostos que -segons ha dit- no s’ajusten a la legalitat.

“L’auditoria detalla despeses no reconegudes per valor d’1,7 milions d’euros en pagaments a proveïdors i serveis, així com una previsió no ajustada a la realitat pel que fa als ingressos municipals, reconeixent subvencions en el pressupost de 2010 que ni tan sols a data de 2012 s’han pogut fer efectives”, han indicat des de l’Ajuntament.

Factures impagades als calaixos

Eva Martínez, ha denunciat que “l’anterior equip de govern va presentar uns comptes irreals i ara ens trobem en una situació insostenible que afectarà tots i cadascun dels veïns del municipi”.

“La manca de control i fiscalització, la irresponsabilitat i els enganys del senyor Josep Alemany ] han hipotecat el futur d’aquest consistori amb un dèficit de més d’1,3 milions d’euros”, ha afegit l’alcaldessa.

Martínez ha denunciat que ha trobat als calaixos “factures impagades, serveis públics que pengen d’un fil i crèdits a llarg termini -compromesos a pocs mesos de les eleccions municipals- per fer front a despesa corrent del consistori”.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix