Els Mossos d'Esquadra protegeixen una carpa informativa de Vox a Cornellà

Imprimeix

Un centenar de persones s’ha concentrat per protestar per la presència del partit d’extrema dreta al barri de Sant Ildefons

Els Mossos d’Esquadra han estat vigilant de prop un acte organitzat per Vox al barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat aquest matí. La policia autonòmica catalana ha protegit i evitat, amb la seva presència, possibles incidents entre membres del partit d’ultradreta, que han instal·lat una carpa informativa a la plaça de Sant Ildefons, i desenes de persones que s’han concentrat per protestar i boicotejar l’acció de Vox en l’espai públic cornellanenc. A l’operatiu han participat cinc furgonetes dels ARRO de Mossos d’Esquadra, que han desplegat un cordó policial. No hi ha hagut incidents. 

vox cornella 2

vox cornella 3

Això sí, al voltant del centenar de persones de la CUP, CDR o AE Cornellà, a més de ciutadans i ciutadanes de la ciutat, han mostrat el seu desacord per l’acte de Vox a crits de “fora feixistes dels nostres barris” i “visca la lluita de la classe obrera”. A més, també va haver-hi crides en contra del masclisme, racisme i l’LGTBI-fòbia. Vidal Aragonés, actual diputat de la CUP al Parlament de Catalunya, ha participat en les protestes.

D1NdNltXQAEDUPH

vox cornella 5

Redacció / Fotos: Ana Celma-Pili Romero-CUP-V.A.